Träna

Dagens lunch fick bli samma som i går äggröra och bacon kan inte rå för de men de är ju så gott.
Så fick bli de till lunch och sedan går de ju så himla fort att laga till!!
 
Nu ska jag sätta mej på motions cykeln och cykla en stund sedan fortsätta och elda .
Var bara 16 grader varmt här tur barna är på dagis då dom slipper frysa har legat under två  filtar ja ..


Kommentarer
Postat av: Erika - Mamma Till Tino & Gravid

Åh fina du! vi får peppa på varandra att svara på kommentarerna ;) hehe Men måste faktiskt erkänna att det är ganska skönt att jag inte är ensam om detta ;) hihi
ja för oss äldre har det ju minsann alltid vara dagis! och egentligen är det också lättare för barnen att använda ordet dagis eller liknande än att säga förskolan. Tror du inte det?
Oh tack fina du! Ohja, veckorna bara springer iväg. hehe håller verkligen med dig om att man inte ens hinner planera. Man får ta dagen som den kommer med andra ord ;) hehe

har ni fått någon snö där uppe än?
Hoppas att allt är bra med er!
Kramar

Svar: haha ja de får vi verkligen göra de är ju inte så svårt och tar ju inte så många minuter att svara hahaJa jag håller med dej att de dagis de är ju lätt och säga så varför ska dom krångla till det med att säga förskolan för? nej jag säger dagis men tilde säger förskolan lillgumman.
Kan tänka mej att dom springer i väg helst då man ha en liten hemma som man måste se efter samtidigt så man hinner inte tänka så mycket och njuta av att vara gravid eller jag ska inte säga att alla känner så men så kände jag !
Vi har inte fått nån snö än men de snöade lite lite i dag så kanske de kommer snart längtar lite granna vi skaffade ju skoter i vintras och ska hämta en till i helgen:)

Vad händer för er i helgen kramar :)
Maria

2012-10-25 @ 19:14:11
URL: http://Eeaberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: